Lederutdanning om strategieksekvering

Leading Strategic Change INSEAD gir deg en unik innsikt i strategieksekveringens mange fasetter.

Om kort tid starter Leading Strategic Change INSEAD, en lederutdanning med fokus på strategieksekvering, som gir ledere og toppledere verktøy og inspirasjon slik at de blir i stand til å håndtere strategieksekveringer og transformasjonsprosjekter.

Scandinavian Executive Institute tilbyr utdanningen i samarbeid med INSEAD.

Ledergrupper deltar sammen

Utdanningen, som foregår på INSEAD i Frankrike, varer i fem dager. Det har vært stor pågang på det nye programmet, men det er fremdeles noen få ledige plasser.

– Leading Strategic Change er blitt tatt godt imot. Vi opplever blant annet at hele ledergrupper deltar på forløpet sammen. De har ofte ambisjoner om å få samme tilgang til strategiarbeidet i deres bedrift. Med programmet rammer vi noen meget sentrale problemstillinger, da emnet omkring strategieksekvering er utrolig viktig i dagens omskiftelige og turbulente verden. De lederne og topplederne, som velger å delta, vet at dette krever raskere og mer effektive strategieksekveringer, uttaler Jonna Runge, CSO i Scandinavian Executive Institute.

Les mer om programmet

Lederutdanning om strategieksekvering

Programdirektør og underviser i strategieksekvering

Tidligere i år gjestet programdirektøren for den nye lederutdanningen om strategieksekvering, INSEAD-professor Daniel Simonovich, Executive Forum i forbindelse med en masterclass om strategieksekvering. I den forbindelsen fikk vi en prat med ham om innholdet i og målgruppen for det nye programmet som han også underviser på.

Programmets målgruppe

Programmet er designet med henblikk på å gi et relevant utbytte for toppledere som har behov for en gjennomgående innsikt i strategieksekvering og strategiimplementering. Det passer også for ledere som har fått en tyngre lederstilling med fokus på å implementere ambisiøse endringer. I tillegg er målgruppen direktører og toppledere som søker personlig inspirasjon og nye metoder til å transformere organisasjonen deres. Og avslutningsvis rådgivere, konsulenter og HR-ansvarlige som jobber med strategiimplementering og organisasjonsutvikling.

Se hele programinnholdet

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Leading Strategic Change INSEAD