Slik skaper du suksessfull strategieksekvering

FÅ LEDIGE PLASSER: I slutten av november starter det nye strategieksekveringsprogrammet Leading Strategic Change INSEAD for aller første gang – et program som gir deg en unik innsikt i strategieksekveringens mange fasetter.

Om kort tid går Leading Strategic Change INSEAD av stabelen for aller første gang. Det flunkende nye programmet, som Scandinavian Executive Institute lanserer i samarbeid med INSEAD, gir ledere og toppledere verktøy og inspirasjon slik at de blir i stand til å håndtere strategieksekveringer og transformasjonsprosjekter.

Ledergrupper deltar sammen

Utdanningen, som foregår på INSEAD i Frankrike, starter den 18. november, og varer i fem dager. Det har vært stor pågang på det nye programmet, men det er fremdeles noen få ledige plasser.

– Leading Strategic Change er blitt tatt godt imot, og vi opplever blant annet at hele ledergrupper deltar på forløpet sammen – med henblikk på å få samme tilgang til strategiarbeidet i deres bedrift. Med programmet rammer vi noen meget sentrale problemstillinger, da emnet omkring strategieksekvering er utrolig viktig i dagens omskiftelige og turbulente verden. De lederne og topplederne, som velger å delta, vet at dette krever raskere og mer effektive strategieksekveringer, uttaler Jonna Runge, CSO i Scandinavian Executive Institute.

Les mer om programmet

Programdirektør og underviser

Tidligere i år gjestet programdirektøren for det nye utdanningsprogrammet, INSEAD-professor Daniel Simonovich, Executive Forum i forbindelse med en masterclass om strategieksekvering. I den forbindelsen fikk vi en prat med ham om innholdet i og målgruppen for det nye programmet som han også underviser på.

Programmets målgruppe

Programmet er designet med henblikk på å gi et relevant utbytte for toppledere som har behov for en gjennomgående innsikt i strategiimplementering, ledere som har fått en tyngre lederstilling med fokus på å implementere ambisiøse endringer, direktører og toppledere som søker personlig inspirasjon og nye metoder til å transformere organisasjonen deres samt rådgivere, konsulenter og HR-ansvarlige som jobber med strategiimplementering og organisasjonsutvikling.

Se hele programinnholdet

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om topplederutdanningen Leading Strategic Change INSEAD