Høstens vitamin-innsprøyting fra Scandinavian Executive Institute

Høstens utdanningsprogram fra Scandinavian Executive Institute er spekket med gode muligheter for å oppdatere din kunnskap og kompetanse innen ledelsesfeltet.

Er du på jakt etter en profesjonell og intensiv leder- eller styreutdanning, der kvaliteten og fagligheten er helt i topp? Så bør du se nærmere på utdanningsprogrammene fra Scandinavian Executive Institute som alle starter i løpet av høstsesongen.

– På våre utdanninger starter deltakerne sammen på første modul i Norge eller Danmark, og her er alle skandinaver. Det er de samme deltakerne man tar til INSEAD eller IMD med senere i forløpet, noe som betyr at man får en internasjonal utdanning, men at det ikke går på bekostning av det miljøet og det nettverket man har når man kommer hjem igjen, forklarer Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Tre utdanninger – tre startskudd

Topplederutdanningen Executive Management Programme starter den 17. september. Programmet består av tre moduler, hvor det første foregår i Kolding, Danmark og de to etterfølgende på INSEAD i Frankrike.

Hør CEO Steen Buchreitz Jensen fortelle om Executive Management Programme INSEAD.

Executive Management Programme

Styreutdanningen Executive Board Programme starter den 12. november. Programmet består av to moduler, hvor det første foregår i Oslo og det etterfølgende på INSEAD i Frankrike.

Hør CEO Steen Buchreitz Jensen fortelle om Executive Board Programme INSEAD.

Executive Board Programme

Avslutningsvis lyder startskuddet til lederutdanningen Leadership Acceleration Programme den 8. oktober. På denne lederutdanningen foregår første modul i Kolding, Danmark, andre er en nettbasert læringsmodul og tredje modul foregår på IMD i Sveits.

Hør CEO Steen Buchreitz Jensen fortelle om Leadership Acceleration Programme IMD.

Leadership Acceleration Programme

Du er selvsagt mer en velkommen til å kontakte oss, dersom du har spørsmål eller ønsker sparring omkring hvilken utdanning som passer for deg og dine behov – vi står klar til å hjelpe deg.

Kontakt