Få en forsmak på IMD i Norge

Få en forsmak på den sveitsiske business-skolen IMD når professor Ina Toegel gjester Norge og avholder en masterclass om hvordan du bygger og utvikler High Performance-teams i din organisasjon.

Den 24. mai avholder Scandinavian Executive Institute en heldags-masterclass i Oslo med Ina Toegel som er professor i ledelse og organisasjonsendring på den sveitsiske business-skolen IMD. Hun underviser og forsker innen teamdynamikker, organisatorisk endringsledelse og hvordan man bygger og utvikler teams og topplederteams.

– Å bygge og utvikle High Performance-teams handler om å styrke sitt team og forbedre dynamikken via inkluderende lederskap, kreativitet, interaksjon og fantasi – for derigjennom å sikre at hver person bidrar med sine unike talenter. Noe som igjen vil påvirke og forbedre engasjement, initiativ og utnyttelse av læringsmuligheter for teamet og organisasjonen som helhet, forklarer Ina Toegel.

Masterclass med Ina Toegel i Oslo

Underviser på populær lederutdanning

Hun har opprinnelig en ph.d. i ledelse fra INSEAD samt en mastergrad fra Oxford Universitet, og i 2021 ble hun kåret som en av de 40 beste MBA-professorene under 40 år i verden. I en årrekke har hun dessuten vært fast underviser på lederprogrammet, Leadership Acceleration Programme, som Scandinavian Executive Institute tilbyr og utvikler i samarbeid med IMD.

Ina Toegel utgjør sammen med to andre IMD-professorer, programdirektør Patrick Reinmoeller og Cyril Bouquet som begge er eksperter i strategi og innovasjon, undervisningsteamet på IMD.

Les mer om Leadership Acceleration Programme IMD

KJØP BILLETT

Her kan du kjøpe billett til masterclassen

Kjøp billett her

BESTILL INFORMASJON

Her kan du bestille informasjon om lederutdanningen Leadership Acceleration Programme IMD

En praktisk ledelsesreise

Masterclassen i Oslo vil med andre ord også gi en liten, men særdeles spennende forsmak på hva man kan forvente dersom man velger å delta i Leadership Acceleration Programme IMD – en intensiv, internasjonal lederutdanning som styrker både dine faglige og personlige kompetanser.

Utdanningens første modul forløper over tre dager i Danmark og byr på læring om transformasjon, forretningsutvikling, lederutfordringer og lederkommunikasjon med utgangspunkt i vår skandinaviske kultur, ledelses- og læringsstil. Gjennom praktisk orientert undervisning får du forankret din kunnskap med utgangspunkt i din hverdag, og får konkrete verktøy til både å vareta og utvikle din rolle som leder. Denne første modulen gir et sterkt fundament for den videre reisen på utdanningens modul 2, hvor vi gjennom tre dager på IMD Business School i Sveits dykker dypere ned i global best practice innen ledelse, strategi og innovasjon.

– Sammen med IMD-professor Ina Toegel jobber vi videre med vårt personlige lederskap og temaer som selvbevissthet og emosjonell intelligens i en digital verden. Og ikke minst dykker vi på IMD ned i den nyeste kunnskapen om strategi, innovasjon, digitalisering og lederskap i relasjon til den omskiftelige verdenen vi i dag lever i. I takt med at big-data og AI spiller en viktigere og viktigere rolle, blir det også en viktigere og viktigere egenskap for oss som ledere å evne å stille de riktige spørsmålene, og å trekke ut og tolke informasjon. IMDs Global Signals er et verktøy som har vist seg å være ekstremt nyttig for ledere i å identifisere potensielle faktorer og deres relative innvirkning på strategi og forretning. Vi blir på IMD introdusert til dette og andre nyttige verktøy som kan hjelpe oss som ledere til å forutse og forme fremtiden, og til å lykkes med å prestere både her og nå – og i fremtiden, forklarer Tomas Arnesen som er Country Manager Norge i Scandinavian Executive Institute.

Felles for alle deltakere på Leadership Acceleration Programme IMD er at de har en ledererfaring med i bagasjen hjemmefra – og ønsker flere verktøy og metoder til å videreutvikle og utøve sitt lederskap.

– Programmet gir uten tvil mange konkrete take-aways som er direkte anvendbare i forhold til lederes komplekse utfordringer, og deltakerne kan forvente å komme med på en ledelsesreise hvor de blir inspirert av caser, diskuterer med underviserne og de øvrige deltakere og får anledning til å jobbe praktisk med eget lederskap. Alt i alt en reise som kan bidra til å skape suksess på både den korte banen, og styrke deres lederskap på den lange banen, avslutter Tomas Arnesen.

Se innholdet i IMD-lederprogrammet

Interessert i å ta med ledergruppen på tur?

Vurderer du å ta med ledergruppen din til et faglig og sosialt arrangement i forbindelse med en masterclass i Executive Forum, hjelper vi i Scandinavian Executive Institute meget gjerne med å sammensette og tilrettelegge et spesifikt totalprogram etter deres behov. Både de praktiske detaljene så som flytider, opphold og transport fra flyplass, men også hjelp til å finne supplerende sosiale og hyggelige aktiviteter som kan gjøre deres tur sammen helt spesiell.

Se hele 2023-programmet i Executive Forum