Lederutdanningen som gir ”valuta for pengene”

En lederutdanning fra Scandinavian Executive Institute er en internasjonal utdanning på et høyt faglig nivå som gir særdeles god valuta for pengene.

Jakter du en profesjonelle executive lederutdanning som gir valuta for pengene og kan bringe lederkarrieren din opp på «neste nivå»? Og har du ikke et budsjett på flere hundredetusen kroner til en tradisjonell MBA-utdanning? Så bør du ta en titt på lederutdanningene fra Scandinavian Executive Institute.

Booster CV’en

Scandinavian Executive Institute tilbyr Leadership Acceleration Programme i samarbeid med business-skolen IMD i Sveits samt topplederutdanningen Executive Management Programme og styreutdanningen Executive Board Programme i samarbeid med den franske business-skolen INSEAD. Utdanningsgebyrene på de ulike programmene ligger på mellom 9.100 og 17.450 Euro.

– Man kan antakelig finne noen aktører i Norge som tilbyr en lederutdanning for et mindre beløp. Men generelt er det selvsagt slik, at man får det man betaler for. Kvaliteten og fagligheten på utdanningene er helt i topp, og Scandinavian Executive Institute er den eneste aktøren i Skandinavia som tilbyr lederutdanninger i samarbeid med IMD og INSEAD. Man blir undervist og inspirert av de beste professorene i verden, fra anerkjente og velrennomerte business-skoler, og etterfølgende kommer man hjem med et utdanningsbevis som booster ens CV i oppadgående retning. Prisen på våre lederutdanninger vil selvsagt ligge litt høyere enn en mindre omfattende norsk lederutdanning, forklarer Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute.

Starter til høsten

Alle utdanningene starter i løpet av høstsesongen. Executive Management Programme starter i slutten av september, Leadership Acceleration Programme starter i oktober og Executive Board Programme i november.

Executive Management Programme
Executive Board Programme
Leadership Acceleration Programme

Ambisiøse mål

Det er med andre ord vanskelig å finne tilsvarende lederutdanninger på norsk jord, og det spesielle med utdanningene er nettopp det internasjonale perspektivet.

– På våre utdanninger starter deltakerne sammen på første modul i Norge eller Danmark, og her er alle skandinaver. Det er de samme deltakerne man tar til INSEAD eller IMD med senere i forløpet, noe som betyr at man får en internasjonal lederutdanning, men at det ikke går på bekostning av det miljøet og det nettverket man har når man kommer hjem igjen. Tradisjonelle MBA-utdanninger, man ofte tar i utlandet, koster flere hundretusen kroner og opp til en million, så også i dette perspektivet er en mer komprimert executive-utdanning å foretrekke for de fleste, avslutter Buchreitz Jensen.

Scandinavian Executive Institute har et ambisiøst mål om å levere noen av Skandinavias aller beste lederutdanninger som til enhver tid er oppdatert med den nyeste forskningen og kunnskapen, slik at utdanningene er med på å understøtte den fremtidige utviklingen i de skandinaviske bedriftene.