Kampen mod copycats

Stjerneunderviser, superforsker, digitaliseringsekspert og mye mere: Møt Howard Yu fra IMD, når han som keynote-speaker gjester Executive Forum

Det er ikke «Mr. Hvem-som-helst» deltakerne kan se frem til å treffe når Howard Yu kommer til Kolding i Danmark den 30. august, og gir en banebrytende og medrivende forelesning om hvordan man som bedrift overlever i en verden der alt kan kopieres.

Howard Yu, som også er professor på den sveitsiske business-skolen IMD, underviser i emnet digitalisering og digital ledelse på lederutdanningen Leadership Acceleration Programme IMD.

Mød Howard Yu i Danmark 29. September
copycats

Professor Howard Yu, IMD

Kampen mot copycats

I foredraget vil Howard Yu gi deltakerne en innsikt i hvordan man som bedrift proaktivt kan beskytte seg – på tross av patenter, markedsdominans og finansielle ressurser – mot bedrifter som forsøker å kopiere en.

Ifølge Yu er det nemlig ikke lenger bare et spørsmål om å håndtere «gamle» copycat-taktikker. Bedriftene er nødt til å utvikle seg kontinuerlig, utnytte nye strategier og teknologiske fremskritt samtidig som de skal være i stand til å håndtere store endringer i markedet (leap strategy). Leap identifiserer fem grunnleggende prinsipper som gjør bedrifter i stand til å foreta et «kvantesprang» og opprettholde suksess i lyset av den vanskelige konkurransesituasjonen.

Forelesningen byr på en lang rekke interessante casestudier som gir alle de gode (men også de dårlige) eksemplene på hvordan nyskapende og banebrytende bedrifter har klart å overleve og blomstre i en verden med kontinuerlige endringer og uunngåelige «copycats».

Howard Yu i Executive Forum 2020

Prisvinnende forsker og internasjonal kapasitet

Yu er både en prisvinnende forsker og internasjonal kapasitet, og de senere årene har han mottatt en lang rekke priser, senest «Case Center Award» i 2017 for sitt arbeid med emnet «Big Data – Risks and Opportunities» – en pris som Financial Times omtaler som «the business schools Oscars». I 2015 ble han i tillegg utnevnt som en av de 40 beste business-skole professorene i verden under 40 år.

I 2017 var Howard Yu dessuten på Thinkers50 Innovation Award-liste, og i 2018 var han å finne på Thinkers50 Radar-liste over de 30 ledelsesekspertene som mest sannsynlig vil forme fremtiden i forhold til hvordan organisasjoner ledes. Der er altså ikke tvil om at Howard Yu allerede har oppnådd mye innen fagområdet sitt, og han spås selvsagt en anselig karriere fremover.

Den 30. august kan deltakerne glede seg til en underholdende, lærerik og fengslende kunnskapsinnsprøyting og forelesningsopplevelse ut over det vanlige.

Les mye mer om Executive Forum og de Master Classes som avholdes 

Lederutdanning med Howard Yu – bestill informasjon